TUULILASIN KORJAUS JA VAIHTO NOPEALLA AIKATAULULLA

Auton tuulilasin korjaus on paikallaan silloin, kun tuulilasiin tulee kiveniskemän aiheuttama särö, joka lähtee leviämään lasissa. Tuulilasin korjauksessa särön eteneminen pysäytetään hartsilla, joka liimaa iskemän kiinni luotettavasti ja kestävästi.

Teemme tuulilasin korjauksia kaikentyyppisiin autoihin. Korjauksen hinta vaihtelee, mutta tyypillisesti hinta on noin 50–70 euroa. Yhä useammilla autonomistajilla on tuulilasivakuutus, jolloin vakuutus korvaa kiveniskun korjauksen ilman omavastuuta.

Kiveniskemä tai onnettomuus voi toisinaan vahingoittaa lasia niin pahasti, ettei tuulilasin korjaus riitä, vaan koko lasi on vaihdettava. Lasin vaihto voikin olla hyvä valinta myös pienemmissä kiveniskemissä auton jälleenmyyntiarvon säilyttämisen kannalta.

Tilaamme tuulilasin merkkikohtaiselta tehtaalta, poistamme autosta vanhan lasin ja asennamme uuden lasin tilalle. Uusien autojen tuulilaseissa voi olla paljonkin teknisiä ominaisuuksia, kuten valo- ja sadetunnistin. Me varmistamme, että nämä ominaisuudet toimivat myös tuulilasin vaihdon jälkeen.

Tuulilasin vaihdon hinta vaihtelee suuresti auton merkin ja mallin mukaan. Yleensä hinnat lähtevät noin 250 eurosta ylöspäin.

Työkoneiden lasit ja iskunkestävät pleksilasit

Meiltä saatte lasit myös kaivinkoneisiin, traktoreihin ja muihin työkoneisiin. Teemme työkoneiden lasit yleensä laminoidusta lasista, josta voidaan työstää sopiva ikkuna paikan päällä. Meiltä saatte myös kaarevat lasit työkoneisiin. Kaarevien lasien työstäminen paikan päällä ei kuitenkaan onnistu, vaan ne tilaamme tehtaalta.

Mikäli haluatte työkoneen ikkunaan iskunkestävää pleksilasia, myös se onnistuu. Pleksilasit ovatkin suosittu ratkaisu esimerkiksi metsätyökoneissa ja kaivinkoneissa. Työkoneiden lisäksi pleksilasit sopivat myös muihin kohteisiin, jotka ovat alttiita iskuille – esimerkiksi puuvajan, varaston tai välioven ikkunaksi.