TERASSILASITUKSET JA PARVEKELASITUKSET LISÄÄVÄT VIIHTYVYYTTÄ

Teemme terassilasituksia omakotitaloihin, luhtitaloihin, rivitaloihin sekä kesämökkeihin ja muihin vapaa-ajan asuntoihin. Lisäksi teemme parvekelasituksia tarpeen mukaan erilaisiin kohteisiin. Terassilasitus ja parvekelasitus ovat erinomaisia ratkaisuja silloin, kun tavoitteena on lisätä asunnon energiatehokkuutta ja ympärivuotista asumisviihtyvyyttä. Lasitus pidentää terassin tai parvekkeen käyttösesonkia huomattavasti keväällä ja syksyllä.

Terassilasit ja parvekelasit pitävät kesähelteellä kuuman ilman asunnon ulkopuolella ja toisaalta lisäävät asunnon energiatehokkuutta pakkaskeleillä. Lisäksi lasitus suojaa terassia tuulelta, sateelta ja roskilta. Kun terassi on laistettu, ei terassilla tarvitse tehdä lumitöitä tai puhdistaa sitä jatkuvasti lehtiroskista. Lasitus toimii myös erinomaisena äänieristeenä: esimerkiksi liikenteen melu ei pääse asuntoon astu yhtä voimakkaana.

Terassilasitusten ja parvekelasitusten toimitusaika on yleensä noin 2–3 viikkoa tilauksesta. Kevät ja kesä ovat lasitusten sesonkiaikaa, mutta teemme lasituksia myös pitkälle syksyyn.
Toimitamme ja asennamme terassilasituksia noin 100 kilometrin säteellä Kalajoella sijaitsevasta toimipisteestämme.